Kiadó családi ház Debrecen 250 000 Ft

Leírás

Debrecen Óvárosában, a csendes és barátságos utcák egyikében kínálunk bérbeadásra egy zárt udvarban lévő házrészt. Ez a 60 négyzetméteres, használt házrész ideális választás lehet mind azok számára, akik otthonra vágynak, de befektetési célra is tökéletesen alkalmas. Az ingatlan egy 500 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely elegendő teret biztosít a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre. Az ingatlan állapota átlagos , bútorozatlan, így a bérlők könnyedén saját ízlésük szerint alakíthatják a teret, miközben a gázfűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban.
A házban egy tágas szoba és egy fürdőszoba található, amely kényelmesen kielégíti a mindennapi igényeket, ideális választás lehet egyedülállóknak vagy pároknak.
A környék előnyei közé tartozik a kiváló közlekedési lehetőségek, hiszen Debrecen Óvárosában könnyen elérhetők a város tömegközlekedési vonalai, így a távolabbi városrészek és a belváros is gyorsan megközelíthető.
Pár perces sétával könnyen elérhető a Forum, Plaza.
Az ingatlan közelében található boltok, éttermek és szolgáltatások széles választéka biztosítja a mindennapi élet kényelmét.
Amennyiben bármilyen kérdése van az ingatlannal vagy a bérleti folyamattal kapcsolatban, bizalommal kereshet minket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek megtalálni a tökéletes otthont vagy befektetési lehetőséget Debrecen szívében.

Családi ház részletei

Ár: 250 000 Ft/hónap
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11435979
Telek: 500 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen kiadó ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a kiadó ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
kiadó ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra